Alle tror, manden vil fri til sin kæreste, da han rejser sig op foran alle: Manden havde andre planer

31/07/2023 13:42

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Uventet vending: En romantisk restaurant-tale tager en overraskende drejning, da en ung mand rejser sig, klar til at afsløre et længe ventet spørgsmål.

Mest læste i dag

At fri til sin udkårne på en romantisk måde er en udfordring. Skal man gøre det på restauranten foran hele familien og vennerne, eller er man typen, der gør det derhjemme foran puslebordet?

Uanset hvilken type frieri man vælger, skal situationen være den rigtige. Det virkede tilfældet, da en ung amerikansk mand rejste sig under en brunch for at tale til sin elskede foran alle, ifølge Daily Mirror.

Mobiltelefoner blev hurtigt trukket frem for at optage den rørende begivenhed, men talen indeholdt en uventet twist.

Manden rejser sig op og påkalder sig alles opmærksomhed i restauranten. Foto: Instagram

"Jeg har elsket dig dybt, og jeg har introduceret dig for min søn. Jeg havde planlagt at tilbringe resten af vores liv sammen," lød det fra den unge mand i videoen.

Gæsterne forventede, at han ville gå ned på knæ, da han holdt en ringæske i hånden. Men i stedet valgte manden noget helt andet.

"Men! Jeg talte med Chris i går, og han fortalte mig, at du er mig utro," sagde manden, inden han smed ringen ned foran kvinden og stormede ud af lokalet, mens han sendte et håndtegn til sin nu tidligere kæreste.

I stedet for at fri, afslører manden, at kæresten har været ham utro og skrider. Foto: Instagram

Kvinden blev efterladt og kiggede i æsken for at se, om der stadig var en ring deri – resultatet er ukendt.

Videoen er blevet delt flittigt på sociale medier, men identiteten af parret og optagelsens tidspunkt og sted er ukendt.

Se hele den pinlige episode nedenfor.