93-årig anholdt på sin fødselsdag - chokerende årsag forvirrer alle

16/07/2023 10:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Simone er en livlig og social 93-årig, der kan lide at bruge sine dage på at være sammen med familie og venner. Alle beskriver hende som venlig og ærlig. Men en dag havde de grund til at tvivle på det.

Mest læste i dag

Da Simone fyldte 93 år, skete der noget overraskende - hun blev anholdt af politiet, og ingen kunne forstå hvorfor. Hvad kunne hun have gjort?

Det var i Augusta, hovedstaden i Maine, USA, at den 93-årige Simone pludselig blev stoppet af politiet på gaden. Ingen kunne forklare, hvad der skete, og hverken naboer eller venner kunne forstå situationen.

Simone var dybt forundret, da politiet bankede på hendes dør. Hendes datter, Anne M. Dumont, var vidne til det hele.

"På en måde var det hendes egen skyld!" skrev datteren på Facebook.

Den 93-årige var en stor fan af tv-serien "Cops", som følger amerikanske politibetjentes hverdag.

Derfor havde Anne overtalt politiet i Maine til at "anholde" Simone som en sjov joke på hendes fødselsdag.

Betjenten Doody havde den store fornøjelse at anholde den 93-årige og føre hende til politibilen. Simone fik chancen for at opleve, hvordan det føles at blive taget til fange af politiet og køre i en politibil - præcis som hun havde set det i fjernsynet.

"EN STOR TAK til politiet, som tog sig tid til at give min mor den oplevelse, på trods af deres travle hverdag. Hun er en lykkelig kvinde, og hun taler stadig om den dag, hvor hun blev "anholdt"," skrev datteren en måned senere ifølge Newsner.