X Factor-ekspert ikke i tvivl før finalen: De går videre

24/03/2023 10:46

|

Thea Andersen

Pressefoto: TV 2

Mest læste i dag

Der er fire deltagere tilbage i X Factor og kun tre pladser i næste uges finale: Og ifølge Danske Spils X Factor-ekspert er der ikke tvivl om, hvem der ikke klarer cuttet i aften (selvom han gættede forkert i sidste uge).

Selv om han blev overrasket over sidste uges drama, så er han næsten helt sikker på, hvem der trækker Sorteper og må forlade programmet i aften, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Wow! Vi blev chokerede over at se vores favorit Clara ryge ud i fredags, siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter og X Factor-ekspert hos Danske Spil, og fortsætter:

- Det havde vi ikke set komme, men til gengæld fik vi da ret i én ting: At alting kan ske i X Factor! Men i aften, sker der kun én ting, og det er, at Nambahlou ryger ud.

Vi nærmer os afgørelsen, og Danske Spils ekspert er altså ikke i tvivl om, hvem de tre deltagere, som skal være med i finalen i Randers i næste uge, er.

Ifølge ham kan den ikke gå længere for Nambahlou, desværre.

- Hun har været i farezonen tre gange, og i aften er der ingen dommere til at holde hånden under hende. Det er nu 100 procent seerstemmerne, der afgør det. Og det faktum, at hun har været i farezonen tre gange vidner om, at hun ikke har den store opbakning blandt seerne, siger Mathias Reimer Larsen og tilføjer:

- Alt kan jo ske i X Factor… men dét sker ikke!

Indtil sidste uge havde Danske Spil Clara som den helt store favorit til at vinde det hele, men nu er hun ude af konkurrencen, og det åbner op for forfølgerne:

- Efter Claras exit sidste fredag er der vendt op og ned på favoritværdigheden. Theodor har nu lagt sig klart i førersædet med 58% chance for at vinde. Hernæst er det næsten dødt løb mellem de to grupper om andenpladsen, siger han.

X Factor bliver vist live på TV2 fredag aften fra kl.okken 20.00.