Stine spiste en burger fra McDonald's: Var ved at kaste op, da hun så, hvad der var i den

08/03/2023 14:44

|

Thea Andersen

Foto: Privat

Mest læste i dag

En kvinde gjorde et klamt fund i sin mad fra McDonald's, da det pludselig begyndte at knase.

En dag efter arbejde var 20-årige Stine Bekkemoen en tur forbi McDonald's i Gardemoen for at tage en Chicken Salsa med hjem.

Hun havde blot et par bider tilbage af burgeren, da hun opdagede, at der var noget 'hårdt' i den.

- Jeg spyttede det ud. Jeg spyttede og spyttede, og det, jeg tror, ​​er en tand, faldt ud. Jeg var ved at kaste op, da jeg så det, fortæller Stine til norske TV 2 ifølge Sosialnytt.

Først troede den 20-årige, at hun havde mistet en tand. Da hun selv havde svært ved at se alle sine tænder, fik hun nogle af sine venner til at tjekke efter om, det var hende, der manglede en tand.

- Jeg begyndte at græde. Jeg havde nok et lille sammenbrud, fortæller hun.

Foto: Privat

Ret sikker på, at det ikke er en tand

Senere samme dag sendte Stine en besked til McDonald's på Messenger. 

Men hun fik først svar fra dem dagen efter - og efter at hun havde talt med avisen.

McDonald's Norge beklager hændelsen, men siger, at de er meget sikre på, at Stine ikke har fået en tand i sin burger, men derimod et stykke brusk. 

Kristina Johansen, pressekontakt hos McDonald's Norge, siger til norske TV 2, at de, der arbejder på slagteriet, hvor McDonald's-restauranten får deres kylling fra, fortæller, at billedet (se nederst i artiklen) minder om et stykke brusk på lårkødet.

- Vi ville gerne selv have set det, så en tredjepart til at analysere det, men hun har smidt det væk. For os ligner det her et stykke brusk, fortæller hun.

Foto: Privat

Små stykker brusk kan forekomme

- Vi bruger ikke mekanisk udbenet kylling. Til denne kyllingeburger bruges kun ren kødråvare fra lårben. Små stykker brusk eller knogle fra kyllingen må ikke indgå i burgeren og der tages mange forholdsregler for at undgå dette, herunder knogletjek og røntgen, siger Kristina Johansen og tilføjer: 

- Her er et stykke brusk dog ikke opdaget, og det har formået at komme igennem både kontrol, røntgen og slibning. Desværre.