Stewardesse afslører: Derfor skal du ALDRIG bruge toiletpapiret på flytoilettet

11/11/2023 10:29

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En stewardesse kommer nu med en afsløring om toiletpapiret på flytoiletterne.

Mest læste i dag

En stewardesse har afdækket den temmelig skræmmende årsag til, at du bør undgå at bruge toiletpapir på flytoiletter. TikTok-brugeren flightbae.b har delt insiderviden, da hun arbejder som stewardesse.

Hun delte den ubehagelige hemmelighed med sine tusinder af følgere og forklarede, at toiletpapir ofte er ganske urent.

"I stedet for at bruge toiletpapir, bør du bruge papir til hænderne. Når turbulens rammer, og små børn bevæger sig i alle retninger, ender det normalt på toiletpapiret. Så hvis du vil undgå den slags ting i dine nedre regioner, så brug silkepapiret," fortalte hun.

Hun tilføjede, at servietter er langt bedre at bruge, da de er placeret højere oppe og har mindre chance for at blive ramt.

Foto: TikTok/@flightbae.b

En anden stewardesse nævnte også, at du bør være forsigtig med, hvad du laver på toilettet, da de ved, hvad der foregår derinde.

"Toiletterne er tæt på, hvor vi sidder. Uanset hvor meget du prøver at skjule, at du 'laver nummer 2', larmer det mere end bare 'nummer 1', så vi er altid klar over det," fortalte hun BuzzFeed.

En ting, du dog ikke behøver at bekymre dig om, er at blive suget ind i toilettet. Og du behøver heller ikke bekymre dig om at blive låst inde på flytoiletterne, da der er en hemmelig lås, der kan åbnes udefra.