Seerne undrer sig over detalje i DR-program: Her er svaret

29/03/2023 22:20

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
Er deltagerne rent faktisk helt alene? Man skal være hurtig for at kunne se det. Men de, der har set det, var heldigvis hurtige til at dele det med andre.

Mest læste i dag

I det andet afsnit af DR-programmet “Alene i vildmarken” bygger naturelskeren Sanne sin bivuak, men i baggrunden kan man se endnu en bivuak, der kun er få meter væk.

Dette har fået seerne til at spørge, hvem bivuakken tilhører, og begynde at tvivle på om deltagerne virkelig er alene i vildmarken, som er præmissen for programmet.

Billedet ramte også Instagram-kontoen AndersHemmingsen, hvor flere undrede sig over, hvad der dog skete for den bivuak?

Og nu har DR meldt ud, skriver Dagens.dk

– Henne til højre i billedet er det Sannes midlertidige shelter, som hun byggede først de allerførste dage. I senere afsnit vil man se Sanne veksle mellem de to, fortæller DR-redaktør Anna Askov i et skriftligt svar til SE og HØR og tilføjer:

– Det hænder ofte i serien, at deltagere bor længe i det første shelter, imens de bygger det permanente.

Desuden pointerer hun, at dette ikke er et enestående tilfælde, da man kan se det samme hos både Camilla og Anna-Caroline.

Har modtaget stor kritik

Programmet har modtaget kritik fra seerne for at have castet deltagere med for lidt erfaring med vildmarkslivet, og for at deltagerne både hyler og klager for meget.