Se den her: Helt ny attraktion i LEGOLAND

18/05/2023 17:29

|

Thea Andersen

Foto: LEGOLAND Billund (Pressefoto) Foto: PR LEGOLAND Billund
I dag kunne LEGOLAND® endelig løfte tæppet og afsløre LEGO® udgaven af den legendariske Ferrari Monza SP1 sammen med Ferrari-racerkører Nicklas Nielsen, der også var imponeret over LEGO udgaven af den berømte Ferrari, som er bygget af 383.610 LEGO klodser.

Mest læste i dag

Den røde løber var rullet ud. Der var høje motorlyde i højtaleren og rigtig mange gæster havde samlet sig i området, hvor LEGOLAND i dag kunne løfte tæppet af verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1 og åbne dørene til den helt nye attraktion – LEGO Ferrari Build & Race.

Det skriver LEGOLAND Billund i en pressemeddelelse.

- Det er altid spændende at åbne nye attraktioner i LEGOLAND, og vi har glædet os virkelig meget til at kunne afsløre verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1, og gæsterne har virkelig taget godt imod den, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND, og fortsætter:

- Der var rigtig mange gæster, der stod klar til at få taget et billede sammen med bilen, og det gjorde det selvfølgelig ikke mindre interessant, at de også kunne møde Ferrari racerkører Nicklas Nielsen, som hjalp os med at afsløre bilen i dag.

Også hos Ferrari, der var på besøg til dagens åbning, var der begejstring for den nye forlyselse. 

- Ferrari Build & Race attraktionen er blevet designet til at engagere både Ferrari og LEGO fans i alle aldre, som passer godt ind i Ferrari's strategi om at nå ud til de yngre fans, sagde Annabel Rochfort, Director of Location Based Entertainment & Esports for Ferrari. 

Foto: PR LEGOLAND Billund

Byg din egen Ferrari og kør på digital racerbane 

LEGO Ferrari Build & Race er en digital byggeoplevelse, hvor gæsterne i LEGOLAND kan bygge deres egen LEGO Ferrari, som de kan teste på forskellige ramper og testbaner, inden de lægger den i scanneren, som gør bilen digital og gør det muligt at køre ræs på den store digitale racerbane.

- Det er en fantastisk kombination af en byggeoplevelse og en digital oplevelse, der er blevet kombineret med verdenskendte Ferrari, som vi har meget store forventninger til, siger Christian Woller og slutter:

- Interessen har allerede været stor, og vi er sikre på, at den nye attraktion vil være noget som rigtig mange af vores gæster vil lægge vejen forbi, når de besøger LEGOLAND i de kommende år.