Sæt kryds i kalenderen: Nu vender DR-megahit tilbage

08/09/2023 12:02

|

Nicolai Haugsted

Endnu en sæson får snart premiere, melder DR ud.

Mest læste i dag

Det er igen tid til at trække forklædet frem, finde melsigtet frem og forberede sig på en saftig omgang kager og bagværk, for "Den Store Bagedyst" er tilbage for sin 12. sæson.

Det skriver Se og Hør.

DR har netop annonceret, at det populære bageprogram vil have premiere på lørdag, den 30. september, kl. 20 på både DRTV og DR1. Forventningen om en sprød og sød sæson vokser, som seerne glæder sig til at møde en ny gruppe af amatørbagere og opleve deres kreative konditorfærdigheder.

I det første afsnit, som DR har afsløret detaljer om, skal deltagerne kaste sig ud i at bage "blomsterhoveder," der skal sammensættes til en fælles buket til dommerne Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo. Men det er ikke alt, de skal tackle.

De vil også blive udfordret til at fremtrylle Katrines yndlingskage, hvilket lover en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

En velkendt og elsket udfordring er også tilbage: At fortælle noget om sig selv gennem et bagværk.

Denne udfordring har tidligere ført til både hjertevarme historier og imponerende smagsoplevelser, og seerne kan forvente at blive rørt og begejstret igen.

"Den Store Bagedyst" har gennem årene udviklet sig til mere end blot en konkurrence om bedste bager. Det er blevet en kær tradition for seerne, der følger deltagernes rejse, lærer om nye bageteknikker og lader sig inspirere til at kaste sig ud i egne bageeventyr. Programmet har også bidraget til at fremme interessen for bagning og konditorfærdigheder i Danmark.

Så gør dig klar til at følge med i sukker, smør og sveddryppende spænding, når "Den Store Bagedyst" vender tilbage til skærmen.

Det er tid til at heppe på nye bagetalenter og lade os friste af deres lækre kreationer, mens vi selv drømmer om at mestre kunsten af den perfekte kage.