Ovenpå coronachok: Nu er der godt nyt

09/11/2020 08:58

|

Lukas Jepsen

Foto: TV2

Mest læste i dag

Det populære TV 2-program kunne torsdag offentliggøre at to par var gået i selvisolationen efter mulig coronasmitte.

Så man fredagens udsendelse af Vild med dans, lagde man uden tvivl mærke til det lidt anderledes format, ugens konkurrence bestod af. For lige netop det normalt tilstedeværende konkurrenceelement, måtte tv-seerne undvære.

Der blev såmænd stadig danset på livet løs, men for en gangs skyld, var presset på parrene og deres præstationer ikke så højt.

TV 2 havde nemlig taget konsekvensen af den potentielt farlige situation, og besluttet at ingen skulle sendes hjem.

To par, fire dansere, måtte i selvisolation. Det skete efter at de to professionelle dansere Silas Holst og Karina Frimodt, der er partnere med henholdsvis Nukâka Coster-Waldau og Janus Bakrawi, begge havde været i nærkontakt med en smittet, under produktionen af musicalen ”Dirty Dancing”.

Efter offentliggørelsen af den kedelige nyhed, kunne TV 2 dog oplyse at ingen af de fire potentielt smittede havde været i kontakt med andre fra programmet end deres dansepartner, og at alle fire skulle testes for sygdommen lørdag.

Negative tests: Jeg er meget glad og lettet

Og heldigvis, allerede lørdag eftermiddag var testresultaterne tilbage, og alle negative.

” Det har aldrig været så positivt at være så negativ! Jeg er meget glad og lettet. Glad for at kunne komme ud af isolation og danse med Nukâka igen,” – Siger Silas Holst til TV 2

Det betyder altså at næste fredags program, meget gerne skulle blive som vi kender det, og at der igen skal siges farvel til et par, sidst på aftenen.

Formatet skulle gerne forblive som vi kender det med et lille twist. Underholdningsredaktør på TV 2, Thomas Strøbech kunne fredag fortælle, at finalen, på grund af den lille pause i selve konkurrencen, vil bestå af fire par i stedet for tre.

Efter de negative tests fortæller underholdningschefen nu, at man håber på at kunne færdiggøre programmet som planlagt, men at man er bevist om den nye situation, og ændringer derfor kan forekomme.