Nu bekræfter de selv rygterne: 'Vild med dans'-babe scorer landsholdsstjerne

08/06/2023 06:28

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Efter flere måneders spekulationer, bekræfter det lykkelige par selv nyheden.

Mest læste i dag

Der har været hvisken i krogene. Der har været overskrifter i medierne. Der har været sladder i de kulørte blade.

Og nu er det ikke længere rygter: kendisparret som diverse medier har rygtet til at være sammen, bekræfter nu selv romancen.

Den norske landsholdsspiller og Arsenal-kaptajn Martin Ødegaard har nemlig trukket overskrifter i sladderbladene de seneste par måneder – og det er ikke kun på grund af Arsenals flotte sæson for det engelske Premier League-hold.

Det 24-årige fodboldtalent har nemlig været rygtet at have fået et godt øje for den norske ‘Vild med dans’- danser Helene Spilling. De to nordmænd er de seneste par måneder blevet spottet sammen i hinandens gode selskab, hvilket fik fans til at begynde de helt store konspirationsteorier.

Da rygterne først begyndte at florere, nægtede begge parter at der skulle være kærlighed mellem de to, og bad sågar medierne om at fjerne billeder af dem sammen.

Men nu har de to norske turtelduer åbenbart indset at ‘if you can’t beat them – lead them’.

På begge nordmændenes individuelle Instagram-profiler har de delt et romantisk billede, hvor de sammen ligger og nyder solen, med kærlige blikke rettet mod hinanden.

‘Livet er godt’ kvitterer Arsenal-stjernen i kommentarfeltet, med reference til den 27-årige danse-darling ved siden af ham.