Nedtur for TV2-stjerne: Fejler stort

21/04/2021 08:30

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Nogle havde nok forventet, at den nye vinder af X-Factor ville blæse ind på de danske hitlister, men det er slet ikke sket. Solveig flopper fælt.

Det er måske ikke hverdagskost, at en vindersang kan fastholde en top40-placering. Den tendens fortsætter altså med dette års vinder. Solveigs single, der er en coversang af Solanges 'Cranes in the Sky', er i hvert fald ikke at finde på denne uges top40 over de mest streamede sange i Danmark.

Heller ikke de andre finalisters sange er at finde på hitlisten.

Solveig vandt en pladekontrakt med Universal Music Group. Hvornår der udkommer noget originalt fra dette års vinder er uvist. I hvert fald har Solveig udtalt, at hun har lyst til at lave noget, der er helt hendes eget.

I X-Factor-finalen stod Solveig overfor Nikoline Steen Kristensen, der sang en sang skrevet af Nicolaj Nørlund. Den sang har dog heller ikke haft nok afspilninger til at slå igennem. Dermed kan det være, at endnu en årgang af X-Factor-deltagere ryger ud i glemslen.

De sidste finalister, nemlig Simon og Marcus har ligeledes udgivet en sang på diverse streaming-tjenester, men heller ikke den er faldet i lytternes smag.

Selvom der ikke kommer store stjerner ud af formatet, har TV2 valgt at forlænge med endnu en sæson. Så må vi se, om næste sæson kan fostre en ny stjerne.