Morten røg ud i 'Bachelorette' - dette så du ikke på tv

28/07/2023 10:28

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TV2
Morten var bestemt ikke glad, da han ikke fik en rose, men der var særligere detaljer, du ikke fik lov at se som tv-seer.

Mest læste i dag

Følelserne blev intense, da roserne skulle uddeles i det seneste afsnit af 'Bachelorette', og en af de mænd, der ikke fik en rose, var Morten Damstoft.

Den 29-årige Morten var tydeligvis ikke tilfreds med situationen. Under sin afsked med Mette virkede han vred, men ifølge Billed Bladet har han efter hjemkomsten forklaret, at det var hans måde at håndtere de sårede følelser på.

Morten selv var dog skuffet over, hvordan begivenhederne blev klippet sammen i programmet, da det gav indtryk af et koldt og kynisk farvel fra hans side.

Ifølge Morten var det dog slet ikke sådan, det gik i virkeligheden. Til Ekstra Bladet afslørede han, at han sagde pænt farvel til de andre deltagere og samtidig gav de tilbageværende mænd en kærlighedserklæring. Desværre blev dette ikke vist for tv-seerne.

Morten fortæller til mediet, at de to andres afskeder blev inkluderet i programmet, mens hans blev udeladt. Dette ærgrer ham, da det nu ser ud, som om han bare gik sur væk, fordi han blev valgt fra. Men i virkeligheden var hans afsked langt mere hjertevarm.

Ifølge Billed Bladet har Mette fortalt, at hun og Morten igen har et godt forhold, efter de er vendt hjem til Danmark, men det er nu kun på venskabelig basis.