Mor deler før- og efterbilleder af datterens første skoledag: Har fået hele internettet til at grine

04/09/2023 16:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Første skoledag er energikrævende- det kan Lyla skrive under på.

Mest læste i dag

Første skoledag er en betydningsfuld begivenhed i livet, og som de fleste er klar over, kan sådanne store begivenheder være drænende for ens energi.

Stacey McCullagh har nu delt sjove før- og efterbilleder af sin datters første skoledag. På det første billede ses datteren Lyla med et stort smil og fuld af entusiasme for hendes første dag i skolen.

Stacey McCullagh beskrev, at hun følte sig "rørt, men glad" for at sige farvel til hendes fireårige datter, Lyla, på hendes første dag på St. Mark's Primary School i Barrhead for nylig.

Foto: Privat

Dog kunne den 40-årige mor ikke undgå at grine, da hun senere på eftermiddagen kom hjem og fandt Lyla på dørtrinnet efter, hvad der tilsyneladende havde været en utrolig udmattende første skoledag.

Billederne, som blev delt med mediet Daily Record, viser den forventningsfulde Lyla på det første billede, men på det andet billede, taget sent på dagen, ser man en sovende Lyla, der hviler sit hoved i sin søsters skød.

Foto: Privat

Da familien kom hjem, opdagede Stacey, at hun havde tabt sine nøgler, så hun forlod Lyla og hendes søster Lucy Ann i et par minutter for at møde den person, der havde fundet nøglerne. Da hun vendte tilbage kort tid efter, blev Stacey overrasket over at se, at Lyla var faldet i søvn. Staceys latter lykkedes dog at vække Lyla, og de gik derefter ind i huset, hvor Lyla sov i yderligere halvanden time på sofaen.

Da Stacey spurgte Lyla, hvad hun havde lavet i skolen, der havde gjort hende så træt, svarede Lyla, at hun havde "lege med sand." Det rapporterede Daily Record.

Heldigvis var Lyla fuldt ud klar til skole næste morgen.

Foto: Privat