Mai Manniche fortryder efter date: - Jeg skulle aldrig have gjort det...

10/10/2023 15:33

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Der går nok lidt tid, inden den 39-årige smykkedesigner siger "ja" til en ny date.

Mest læste i dag

For ikke så længe siden annoncerede smykkedesigneren Mai Manniche, at hun ville tage en pause fra alt, der involverede romantik og dating. Alligevel blev hun overbevist om at acceptere en invitation til en date i weekenden, men nu fortryder hun det dybt. Hendes oplevelse deler hun nu på sin Instagram-profil.

"Kærlighed. Så, mine venner, var jeg faktisk på en date i dag. Ja, jeg sagde til mig selv, 'Nå, Mai, nu må du godt sige ja.' Det skulle jeg dog aldrig have gjort..." skriver hun i et opslag på det sociale medie og fortsætter:

"Vi mødes - jeg var punktlig, men han kom 20 minutter for sent uden så meget som en undskyldning for forsinkelsen... Men okay, lad gå. Vi begynder at snakke - eller rettere sagt, han bliver ved med at snakke om sine egne bedrifter. Han viser slet ingen interesse for mig... Så kommer regningen - han kigger på mig og siger, 'Jeg fik kaffe, du fik te...' Med andre ord, han antyder, at vi skal dele regningen... Jeg gik derfra i chok - I kan tro mig, det var et klart 'nej,' da han kort efter foreslog en anden date."

Hun forventer, at en mand viser respekt for hendes tid ved at være punktlig og udviser ægte interesse for hendes liv i stedet for kun at tale om sig selv.

Desuden mener hun, at det er mandens pligt at betale regningen, fordi det er, hvad en ægte gentleman gør.