Kvinde brugte 260.000 på plastikkirurgi: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

06/08/2023 08:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram / @jazdaymedia
En kvinde har delt flere billeder af, hvordan hun så ud, inden hun brugte 260.000 kroner på plastikoperationer.

Mest læste i dag

Jazmyne Day, en 27-årig model og influencer fra Cardiff, Wales, har altid kæmpet med lavt selvværd.

Den unge kvinde har brugt en betydelig sum penge - hele £30.000, svarende til omkring 260.000 kroner - på sin krop, hvilket har gjort hendes brystoperation til et viralt hit ifølge Daily Star.

Jazmyne oplevede som teenager svære følelser, som hun forsøgte at dulme ved at trøstespise. I 2017 nåede hun sin højeste vægt på 16st (cirka 102 kilo).

"Jeg har altid haft meget lavt selvværd, og jeg var et ulykkeligt barn. Det førte til en teenage-depression, hvor jeg tilbragte det meste af min tid alene [...] Jeg ville overspise, indtil jeg fik det dårligt," forklarede hun.

Hun hadede sin krop, og andres kommentarer om hendes bredde og størrelse gjorde det ikke bedre. Jazmyne følte sig ikke kvindelig eller sexet, og derfor besluttede hun sig for at tage kontrol over sin situation.

Hun startede i fitnesscenteret og ændrede sin kost ved at skære ned på søde sager som slik og kager.

Efter fire år lykkedes det hende at tabe hele 32 kilo, og hun besluttede sig for at opfylde sin drøm om større bryster og et brasiliansk numseløft.

Yderligere to år efter det første indgreb havde hun tabt yderligere 20 kilo og gik derfor til sin anden brystforstørrelse.

I alt har Jazmyne brugt omkring 260.000 kroner på at forbedre sit udseende, men det har været det hele værd, da hun nu føler sig mere selvsikker og glad end nogensinde før.

Hendes nye udseende har også tiltrukket mange beundrere, men desværre har det også tiltrukket uønsket opmærksomhed fra mænd med "amme-kinks," som sender hende upassende beskeder og kommentarer. Nogle mænd har endda forsøgt at filme hende uden hendes viden eller samtykke.

Nedenfor kan du se billeder af, hvordan hun så ud før sin forvandling.