Kendt TV2-vært lander kæmpejob

20/04/2021 08:20

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Selvom det efterhånden er blevet en tradition, at Oscar-showets danske vært er Michèle Bellaiche, så er det alligevel en stor ære, der falder ned i TV2-værtens turban.

Når TV2 sender direkte fra den store amerikanske prisuddeling, bliver det nok engang Michèle Bellaiche, der styrer slagets gang på den danske tv-kanal.

Den 48-årige vært skal dog ikke sidde i studiet mutters alene. Hun får nemlig besøg af flere kendisser, som skal hjælpe med kommenteringen af begivenhederne. Modeeksperterne Uffe Buchard og Julia Lahme skal hjælpe med at sætte ord på kjoler og gallatøj, mens filmeksperterne Ellen Hillingsø, Ann Lind Andersen og Søren Frellesen kommer med bevingede ord om filmene og skuespillerne.

Det hele løber af stablen natten til mandag den 26. april.

Allerede søndag den 25. april kl. 23.20 begynder Michèle Bellaiche at varme op til Oscar-uddelingen, når de gennemgår årets nominerede film og filmfolk.

Fra klokken 00.30 sendes der direkte fra den røde løber i Hollywood. Klokken 2.00 starter Oscar-showet.  

Årets Oscar-uddeling er særlig spændende for danske seere, idet Thomas Vinterberg er nomineret til prisen som 'Bedste instruktør' mens filmen 'Druk' er nomineret til titlen som 'Bedste ikke-engelsksprogede film'. Filmen er en af favoritterne til at vinde den eftertragtede pris.

Danske film har tidligere vundet i kategorien 'Bedste ikke-engelsksprogede film'. Første gang i 1987 var det 'Babettes sendebud' af Gabriel Axel. Allerede året efter vandt Bille August den samme pris for 'Pelle Erobreren'. I 2010 vandt Susanne Bier prisen med filmen 'Hævnen'. Flere spår 'Druk' som vinder af dette års Oscar.