Jenny og Chris Marr fra Texas var fuldstændig overbeviste om, at deres graviditet var helt normal, og at de blot ville blive forældre til en helt almindelig baby, da de tog til ultralydsscanning.
Men da de forlod skanningen, var de i chok, og det skulle vise sig at blive endnu "værre".
Ifølge gynækolog Lauren Murray fra hospitalet i Dallas, Texas, var der på det tidspunkt kun dokumenteret 72 lignende tilfælde, så deres situation var yderst sjælden. Jenny husker tydeligt deres første ultralydsscanning:
- Hun så meget alvorlig ud. Jeg sagde: 'Åh nej, kan du ikke høre et hjerteslag?' Hun svarede: 'Åh ja, der er et hjerteslag her.' Så spurgte jeg: 'Åh gud, får vi tvillinger?' Og hun sagde: 'Nej, faktisk er der tre hjerteslag her. Der er tre babyer derinde.' Og jeg sagde bare: 'Åh gud, hjælp mig.' Jeg var skrækslagen, fortæller Jenny til hjemmesiden Jesusdaily.
Jenny og Chris blev herefter henvist til fødselslægen Ryan Reinheirt. Og her blev de endnu engang chokerede. For da lægen kiggede nærmere på skærmen under skanningen, så han helt bekymret ud, skriver Sosialnytt.
- Jeg sagde: 'Åh nej, har vi mistet en? Er der noget galt med en af dem?' Han svarede: 'Nå, jeg havde egentlig ikke tænkt mig at fortælle jer dette, men der er fire babyer derinde. Jeg er helt, helt sikker på, at der er fire babyer derinde.' Og vi var fuldstændig mundlamme," sagde Jenny, hvortil Chris tilføjede:
- Jeg tror, jeg vendte mig mod doktor Ryan og sagde: 'Jeg kommer ikke tilbage næste uge, for så er klokken pludselig fem'.
Foto: Privat
Det specielle ved denne situation var, at Jenny og Chris blev gravide på naturlig vis, og alle fire babyer er identiske.
Endnu mere usædvanligt er det, at hverken Jenny eller Chris har tvillingefødsler i deres familier, og begge er enebørn.
Den 15. marts sidste år blev de fire små børn, der har fået navnene Hudson, Harrison, Henry og Hardy, født.
Ifølge TV 2 fødes der firlinger i én ud af 700.000 naturlige graviditeter.
- Der kan gå op til 20 år mellem hver gang, der bliver født firlinger, så det er meget sjældent, fortæller professor Arne Sunde fra Sankt Olavs Hospital.