Inden længe sker det: Her åbner <strong>LEGOLAND</strong>

23/03/2023 13:50

|

Thea Andersen

Foto: LEGOLAND Billund (Pressefoto)

Mest læste i dag

LEGOLAND® åbner porten til en ny sæson den 1. april med nye indbyggere, når en helt almindelig dansk familie for første gang nogensinde flytter ind i Miniland.

Den 1. april åbner LEGOLAND® for årets sæson med flere nye LEGO® modeller.

Ved Minibådene er Tower Bridge flyttet ind, som gæsterne kan sejle under, og i Esbjerg i Miniland er den berømte bygning Esbjerg Towers rykket ind sammen med de fire ikoniske mennesker ved havet.

Det skriver LEGOLAND Billund i en pressemeddelelse.

Men der er også blevet plads til noget helt anderledes, for LEGOLAND og ejendomsmæglerkæden home har sammen udskrevet en konkurrence, hvor en heldig familie får bygget deres hus og sig selv i LEGO klodser, som derefter bliver udstillet i Miniland i hele sæson 2023.

- Det er første gang nogensinde, at vi bygger en dansk familie og deres hus i Miniland, og der har været meget stor interesse for konkurrencen, så vi glæder os rigtig meget til at afsløre huset sammen med familien, når vi åbner LEGOLAND den 1. april, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND. 

Årets store nyhed åbner den 18. maj

Udover de nye LEGO® modeller byder 2023 også på en stor nyhed, når LEGOLAND® den 18. maj åbner årets nyhed – Ferrari Build & Race.

Her kan gæsterne blandt andet opleve verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1 i fuld størrelse.

- Ferrari er et verdenskendt brand, som er berømt for deres unikke biler, og vi glæder os rigtig meget til at præsentere en helt ny form for interaktiv attraktion sammen med Ferrari her i LEGOLAND, siger Christian Woller.

Udover den imponerende LEGO byggede Ferrari, byder den nye attraktion også på en stor digital racerbane.

Her kan gæsterne bygge deres egen LEGO Ferrari, som bliver scannet og kan styres på en digital udgave af ’Pista di Fiorano’, som er Ferraris testbane, der primært bruges til at udvikle og teste nye Ferrari modeller.

- Vi ser virkelig frem til at få en helt ny digital byggeoplevelse i Ferrari Build & Race. Det er helt nyt i LEGOLAND®, at vi kombinerer fysisk LEGO byg med en digital oplevelse, hvor gæsternes LEGO biler bliver levende på racerbanen, siger Christian Woller.

Et tætpakket program og flere åbningsdage

Foruden Ferrari Build & Race byder 2023 sæsonen også på et gensyn med det populære riddershow Battle of the Brick fra juni til august i ridderarenaen ved eventpladsen, Halloween i hele oktober og en gentagelse Jul i LEGOLAND som blev lanceret i 2022.

Derudover har LEGOLAND udvidet åbningskalenderen så den i 2023 tæller langt over 200 åbningsdage.

- Vi glæder os rigtig meget til hele 2023 og vores dygtige medarbejdere kan ikke vente med at slå dørene op den 1. april, siger Christian Woller og tilføjer:

- Vi har et spændende program for hele året med både Ferrari nyheden, populære events og shows fordelt over hele året og med en udvidet åbningskalender glæder vi os bare til at byde gæsterne velkommen i endnu flere dage end i 2022.