‘Gift ved første blik’-deltager chokeret: Hundredvis af tilbud i indbakken

20/02/2024 05:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En anden gang vil Steen nok tjekke sin spam-mappe lidt før.

Mest læste i dag

Da Steen Theill besluttede at deltage i DR's "Gift ved første blik", nærte han et ønske om at møde sin livslange partner, når hun trådte op ad kirkegulvets midtergang.

Til de faste seeres kendskab forløb det dog ikke som håbet, og det nygifte par valgte at opløse deres ægteskab for at fortsætte søgningen efter den eneste ene.

Efter sin optræden i programmet har Steen Theill dog stødt på en uforudset udvikling i sin søgen efter kærligheden. På trods af at ægteskabet med Mette Blume gik i opløsning, har Steens romantiske liv taget en uventet positiv vending, drevet frem af sociale medier. Han har modtaget et væld af beskeder fra interesserede kvinder efter showets afslutning.

Ifølge HER&NU fandt Steen for nylig en skat af uopdagede beskeder i sin spam-mappe på messenger, indeholdende interesse fra et par hundrede kvinder.

"Det var først i den seneste weekend, jeg opdagede, at der gemte sig masser af beskeder i min spam-messenger, som jeg slet ikke vidste eksisterede, med et par hundrede stykker. Det har virkelig været overvældende," fortalte Steen til mediet.

Dette fund førte til, at Steen besvarede en af beskederne, hvilket udmøntede sig i en date. Kvinden, som havde sendt beskeden for et halvt år siden, blev forbløffet over pludselig at få svar fra ham.

Om denne specifikke kvinde er den, Steen ender med at dele sit liv med, forbliver at se – hvis ikke, kan det være, han skal dykke ned i sin spam-mappe igen på et senere tidspunkt.