Drømte om lejlighed i København: Så skete det utænkelige

14/03/2023 09:53

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Da en far fra Hovedstaden for nyligt hørte, at hans hjemmeboende børn drømte om at flytte hjemmefra, købte han prompte fem ekstra rækker i Eurojackpot – et par timer senere havde han vundet 1,6 millioner og kunne give børnene et stort tilskud.

En hyggeaften med børn og svigerbørn tog for nyligt en dramatisk drejning for en midaldrende mand fra hovedstaden, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Jeg snakkede med mine børn, og de fortalte, at de godt snart ville flytte hjemmefra, og de unge vil jo nærmest bo på Rådhuspladsen, og det koster… indleder manden sin beskrivelse af aftenen.

- Så svarede jeg: ’Jamen så køber jeg lige fem ekstra rækker til Eurojackpot’. Og nogle timer senere, fik jeg en mail fra Danske Spil om, at jeg havde vundet. Så sad jeg bare der med åben mund og polypper og vendte min mobil rundt så børnene kunne se skærmen, og så sagde de: ’Du har vundet 1,6 millioner kroner!’ Det var jo præcis derfor, jeg købte de fem rækker, udbryder manden glad.

Så giver det naturligvis sig selv, hvad den første del af gevinsten skal gå til. Ungerne skal have et stort tilskud, som de kan bruge på en lejlighed en smule tættere på Rådhuspladsen end ellers.

Resten af pengene skal gemmes i det, som manden med et grin kalder for ’supplerings-rejsekassen’. For både manden og hans kone er glade for at rejse.

De har endda allerede været af sted på den første, siden Eurojackpot-gevinsten kom i hus. Det var en rejse, der var planlagt på forhånd, men nu blev der plads til lidt ekstra udflugter undervejs.

- Min kone havde planlagt turen, og jeg havde ømmet mig lidt økonomisk, men nu var det jo ikke problem, fortæller han.

Den næste rejse i kalenderen er også planlagt før gevinsten, men derefter bliver der tid og mulighed for at indløse nogle af de lidt vildere rejse-drømme:

- Vi har begge nogle drømme-rejsemål, som vi ikke havde regnet med at få råd til, men nu kommer vi 100 procent sikkert af sted, siger manden glad.

Endnu har parret ikke siddet og kigget på en globus for at finde nye steder at rejse hen, men det kan godt være, at det er sådan, de vil gøre det:

- Jeg har snakket med min kone, og vi har aftalt, at vi ikke skal bruge pengene, som om vi dør i morgen, men heller ikke, som om vi lever 100 år endnu, siger han.