Danske Spil efterlyser lottomillionær – er det dig?

22/05/2023 10:12

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
For to danskere bød weekenden på en helt særlig oplevelse: De vandt hver en million kroner i Lotto. Indtil videre har Danske Spil kun kontakt til den ene. Måske er du den anden?

Mest læste i dag

Hver eneste weekend er der mindst to danskere, der bliver Lotto millionærer – og lørdag skete det igen, da Millionærgarantien blev udløst efter lørdagens Lotto trækning.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Den ene millionær kommer fra Brønshøj og havde spillet med via sit Plus abonnement, men den anden millionær har endnu ikke giver lyd fra sig, så det kan i princippet sagtens være dig, HVIS altså du har købt en Lotto kupon i Centerbutikken i Bagsværd.

Der er ingen yderligere gevinst på kuponen, men husk lige at tjekke den alligevel. Man ved jo aldrig.

- Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge, siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Lotto, vindertal 20. maj

2, 11, 15, 17, 26, 29, 32

Lotto, tillægstal 20. maj

7

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner.

De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.