Bedstemor skulle putte sit barnebarn - mor og far får et chok, da de ser overvågningsbillederne

14/11/2023 06:33

|

Sebastian Ilsøth

Det var så tæt på at lykkes for bedstemoren. Screendump: Youtube.
Amerikanske Nikki Sharp Bishop og hendes mand fik bedstemor til at passe deres baby, mens de to skulle ud og nyde aftenen alene sammen.

Mest læste i dag

Mormor Valerie klarede sig fint som babysitter lige indtil sengetid. Valerie, der kun er 1,5 meter høj, stod dog over for nogle udfordringer på grund af sin beskedne højde.

Da mormoren skulle lægge sit barnebarn i tremmesengen, stødte hun på problemer med at få babyen ned på madrassen. Bevæbnet med en lille skammel forsøgte hun igen. Denne gang fik hun barnet ned i sengen, men i processen mistede hun balancen og endte selv væltende ned i sengen.

Heldigvis kom hverken baby eller bedstemor til skade. Da forældreparret hørte om hændelsen, kunne de ikke lade være med at se optagelserne fra børneværelset igennem. Det billede, de mødte, overraskede dem, og de delte det på Facebook.

Nikki Sharp Bishop og hendes mand fandt situationen humoristisk og delte videoen, der på blot 24 timer blev set over 13 millioner gange og blev delt 168.000 gange.

"Min mor kunne have dræbt mig, men jeg var nødt til at dele dette. For dem af jer, der ikke kender min mor, er hun 1,5 meter høj og har altid haft udfordringer med højden. Jeg elsker denne skøre kvinde!" skrev Nikki.

Dog var ikke alle enige i sjovet, nogle kommenterede, at det var en alvorlig situation, der kunne have haft tragiske konsekvenser.

Det ser ud til, at det nok er sidste gang, bedstemoren prøver at bruge en skammel, når barnebarnet skal puttes.