’Badehotellet’ slår stor rekord: Vi er simpelthen så glade og stolte

03/02/2021 11:20

|

Lukas Jepsen

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Mest læste i dag

Det ekstremt populære TV 2-program ’Badehotellet’ har netop skudt gang i ottende sæson, og første afsnit af denne nye sæson blev noget for sig.

Hvert fald når det kommer til seertal. Amalie Dollerup, der i serien har rollen som Amanda Madsen, har på sin Instagramprofil delt den glædelige nyhed.

Ifølge den 34-årige skuespiller, er hele holdet bag den yderst populære serie blevet oplyst, at første afsnit af sæson otte slog seertalsrekord. Hun skriver at 1.661.000 danskere så med, da serien startede op igen. I runde tal vil det sige lidt over hver fjerde dansker så med.

Den opbakning sætter holdet bag serien og Amalie Dollerup dog også pris på, og hun udtrykker sin taknemmelighed i opslaget.

”1.661.000 mennesker så vores første afsnit af sæson otte. Det er rekord! Og det er for vildt! Samtidig fik vi en vurdering på 4,5, som er tårnhøjt. Vi er simpelthen så glade og stolte. Tusind tak for jeres store opbakning!”

Det må siges at være imponerende, at det er lykkedes badehotellet at holde fast på seerne over otte sæsoner, og ikke mindst slå rekord i netop ottende sæson. Det er dog måske ikke så overraskende at rekorden findes her. Ifølge SE og HØR har Badehotellet flere gange slået rekorder i en sæsonåbner.

Det handler også bare om at nyde sæson otte, for grundet corona vil der kun være fem afsnit af sæsonen.

”Det skylder ganske enkelt, at de kun har kunne nå at producere fem afsnit i år på grund af corona. Men vi tør godt love, at det er fem stærke afsnit,” – Lyder det fra TV 2.