Kvinde købte kød i Netto: Da hun kom hjem, opdagede hun at noget var helt galt

24/03/2023 10:36

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Da Louise var i færd med at lave mad til fryseren, blev hun dybt forbløffet - det viste sig nemlig, at der slet ikke var så meget kød i pakkerne, som der stod angivet på dem.

En Netto-kunde blev noget irriteret, da hun lørdag eftermiddag lavede fars til fryseren i sit køkken.

Mens hun vejede kyllingekød til farsen, opdagede hun, at tallene på vægten ikke stemte overens med vægten angivet på pakken, og det fik hende til at reagere.

Det skriver B.T., der har været i kontakt med 41-årige Louise.

Louise købte tre pakker hakket kyllingekød, to pakker hakket oksekød og en pakke flæsk i skiver.

De tre pakker kyllingekød skulle tilsammen veje 1350 gram, men vægten viste kun 1250 gram. Og det samme var tilfældet for de andre varer.

Pakken med flæsk havde næsten 50 gram mindre end angivet, og de to pakker hakket oksekød havde henholdsvis 59 gram og 55 gram mindre kød end lovet.

at kontakte Nettos kundeservice, som bad hende om at kontrollere vægten med en anden genstand for at sikre, at vægten ikke var fejlbehæftet.

Derfor valgte Louise at kontakte Nettos kundeservice, der ifølge B.T. bad hende om at veje en anden genstand for at udelukke muligheden for, at hendes egen vægt var problemet.

- Det har jeg også gjort, og den fejler ikke noget, forklarer Louise.

Aldeles uacceptabelt

Hos Salling Group, som ejer Netto, udtaler pressechef Jacob Krogsgaard Nielsen følgende:

- Det som beskrives her, er helt og aldeles uacceptabelt. Det er det også for os selv, for vi får ikke varen til den definerede vægt, hvilket vi var overbevist om, at vi gjorde, siger han.

Salling Group har allerede taget skridt til at kommunikere dette problem til pågældende producenter og leverandører og har gjort det klart, at kundens oplevelse ikke er tilfredsstillende.