6.000 familier kan ikke tage fejl: Danskdesignet tyngdedyne rives ned fra hylderne

19/07/2023 12:21

|

Mikkel Preisler

Foto : Hush Little One

Mest læste i dag

Sponsoreret indlæg

Sara og Nicolaj Baudtler er parret bag virksomheden, Hush Little One, der bl.a. er kendt for deres innovative tyngdedyne til baby og børn. Siden virksomheden, der har base i 4200 Slagelse, lancerede tyngdedynen, er den blevet solgt i flere end 6.000 eksemplarer. Det tal stiger dag for dag, og senest har Hush Little One også lanceret krammebamser, natdragter og andre produkter, der skal være med til at sikre en mere tryg og uforstyrret nattesøvn for de kære små.

Den første tyngdedyne blev solgt i 2020 – og siden er det kun gået én vej

Idéen til at designe og udvikle en babyvenlig tyngdedyne opstod allerede tilbage i januar 2018. Stifterne af Hush Little One, Sara og Nicolaj, var et halvt år forinden blevet forældre til Xander, der, ligesom mange andre småbørn, viste tegn på kolik med minimal søvn til følge. Sara tog sagen i egen hånd og valgte en søndag eftermiddag at sy en tyngdedyne til lille Xander. Den hjemmesyede tyngdedyne havde den ønskede virkning, idet tyngdedynen gav Xander en helt særlig ro og tryghed…. Og dermed blev idéen til Hush Little One født.

Efter flere års intensiv udvikling kunne Sara og Nicolaj lancere deres tyngdedyne, der i starten blev solgt på webshoppen, Babydynen, der sidenhen har skiftet navn til Hush Little One. Siden 2020, hvor de første tyngdedyner kom på lager, er det kun gået én vej for iværksættervirksomheden, og det er fremad.

Deltagelsen i Løvens Hule satte for alvor gang i salget af tyngdedyner til familiens mindste

Hvis du synes, at navnene Sara Baudtler og Nicolaj Baudtler eller Hush Little One lyder bekendte, så skyldes det måske, at du har fulgt med i Løvens Hule. Ægteparret deltog nemlig i det populære DR-program tilbage i august 2022, og et halvt år senere, i marts 2023, blev afsnittet vist. Det gav for alvor travlhed i forretningen, og især efterspørgslen på tyngdedynerne eksploderede.   

I Løvens Hule fik Hush Little One en investering fra Anne Stampe, der således i dag er medejer af firmaet. 

Hush Little One scorer topkarakterer på Trustpilot

Det er ikke kun de flotte salgstal, der indikerer, at tyngdedynen fra Hush Little One er en succes. Dykker du ned i nogle af de mange anmeldelser, der er skrevet om firmaet og dets produkter på Trustpilot, vil du også få indtryk af, at tyngdedynen og de øvrige produkter fra den danske iværksættervirksomhed er noget helt særligt. I skrivende stund er det blevet til 4,7 ud af 5 mulige stjerner på Trustpilot baseret på over 250 anmeldelser.