Ville glæde datter: Bestiller 10 meter høj Grinch nu strømmer folk til hans have

09/12/2020 11:16

|

Lukas Jepsen

Foto: Twitter / Alice House Hospice

Mest læste i dag

En mand ville bare sprede lidt julestemning og glæde sin datter med en oppustelig Grinch, men da den ankom, fik han sig noget af en overraskelse.

49-årige Ray Liddell ville glæde sin syvårige datter med en stor oppustelig Grinch, det var dog ikke gået op for ham præcis hvor stor den egentlig var.

For da den store pakke blev leveret og manden skulle til at puste den op, blev den grønne Grinch i julemandstøj bare større og større og større igen.

Til sidst, stod der en over 10 meter høj kæmpe i deres forhave, og Ray var da også lykkedes med sin plan om at glæde datteren Jasmine.

” Jasmine skreg bare helt vanvaittigt da den var pustet op,”

Det var dog ikke kun datteren der blev begejstret for den kæmpe, grønne juletyv i forhaven.

Folk strømmer til

Det ville sandsynligvis skabe en smule opmærksomhed, næsten lige meget hvor man er at placere en 10 meter høj oppustelig julefigur i forhaven, og det har det også gjort i Rays by Hartlepool i England.

Faktisk har den store Grinch fået folk til at komme fra hele byen for at se, og få taget et billede med den.

“ Der var en kø søndag morgen. Jeg sørgede for at alle holdt afstand til hinanden, men jeg tror der har været over 5.000 folk på besøg,” – Siger Ray Liddell og fortsætter.

” Jeg bestilte den kun til min datter, fordi hun elsker Grinch. Jeg blev glad for hendes reaktion, men nu også fremmedes,”

Indsamler til hospice

De mange mennesker I sin forhave gav Ray en ide, og han begyndte at bede om penge fra folk der ville se, eller få taget billede med Grinch.

Han fortæller at han allerede har indsamlet mere end 10.000 pund, hvilket svare til cirka 82.000 danske kroner.

Pengene er dog ikke til sig selv, Ray vil donere alle de indsamlede penge til et lokalt hospice.