Vildt klip går viralt: Transporterer en hel koloni af bier på armen

02/02/2021 13:25

|

Lukas Jepsen

Foto: Unilad.com/Daniirodman/TikTok

Mest læste i dag

En biavler fra den Dominikanske Republik er blevet et hit på nettet, efter at have transporteret tusindvis af bier, udelukkende ved hjælp af sin venstre arm.

For mange mennesker er bier noget man helst ikke vil alt for tæt på, og de færreste har nok lyst til at holde en bi. Så hvordan lyder det at holde ikke bare en bi, men tusindvis af dem, alle sammen placeret på din venstre arm?

Det var præcis hvad en biavler fra Den Dominikanske Republik blev udsat for, ganske frivilligt skal det tilføjes. Han skulle flytte sine bier fra et bistade til et andet, og i den proces blev der taget utraditionelle metoder i brug – Det skriver Unilad.com

Hvor mange andre ville være et angstanfald af dimensioner nær, tager biavleren det helt stille og roligt, mens de mange dyr hænger på hans arm som en for stor sweater.

Manden der har optaget den vilde video, så blot ved et tilfælde biavleren, men var nødt til at spørge ind til den det spøjse projekt.

Manden bag videoen spørger om hvorfor bierne ikke stikker, hvortil biavleren svarer – ”De kender deres ejer,”

Biavleren fortæller videre at han har bisværmens dronning i sin hånd, og at dronningens feromoner gør at han ikke bliver stukket. Om sandheden er så simpel som at bierne kenders deres ejer er ikke til at sige, men imponerende er det hvert fald, at ikke en bi stikker den friske biavler.

Se videoen på linket nedenunder: