Var frustreret over at folk konstant parkerede i hendes indkørsel: Så lagde Julie en plan

09/11/2020 13:59

|

Lukas Jepsen

Foto: Facebook

Mest læste i dag

Mange kender til at, det kan være svært at finde en parkeringsplads. Det burde det dog ikke være når man har sin egen indkørsel.

48-årige Julie Geue fra Crowborough i East Sussex, England, blev frustreret flere gange om ugen, fordi folk bliver ved med at parkere deres biler i hendes indkørsel.

På et tidspunkt blev det for meget. Efter at en fremmede bilist igen havde parkeret i Julies indkørsel, og blokeret hendes adgang til den, valgte hun at reagere.

Efter Julie et stykke tid havde planlagt at der skulle lægges nyt grus i indkørslen, fandt hun på en kløgtig måde at hævne sig lidt.

 Hun fik firmaet der skulle levere gruset, til at stille den kæmpestore og tunge sæk grus foran den ulovligt parkerede bil, og lagde derefter en lille haveskovl i posen med en besked

” Efter at have konsulteret offentligheden blev det ved afstemning besluttet, at du skulle have lov til at grave dig vej til friheden. Vær også opmærksom på overvågningskameraet. Smil, mens du arbejder,”

Bilisten i den pågældende bil var ikke helt tilfreds med Julies listige hævn, og forsøgte at undskylde sig ved at han i forvirring var parkeret ved det forkerte hus.

Den køber Julie dog ikke, og hun lavede følgende et opslag på Facebook. ” Jeg bor lige over for stationen, fordi det er belejligt… FOR MIG. Jeg har en indkørsel med plads til fire biler, fordi det er belejligt for mig. Ikke for at dovne stoddere kan parkere gratis,"