Var en tur på skadestuen med søn: Kom tilbage 30 minutter senere til en vred besked i forruden

18/06/2024 23:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Forleden fandt en familie en seddel i forruden på deres bil, efter at de var på skadestuen.

Mest læste i dag

En moder blev vred, da hun opdagede en besked på sin bil, efter hun havde parkeret på hospitalets parkeringsareal i Queensland, Australien.

Kvinden havde skyndt sig sin søn til skadestuen, efter at han havde pådraget sig en skade under sport. Mens hun og sønnen var inde på skadestuen, parkerede hendes ægtefælle bilen og sluttede sig til dem senere. Men da familien vendte tilbage til bilen 30 minutter senere, fandt de en vred besked på forruden.

Ifølge Daily Star lød beskeden som følgende:

"Hej, du uhøflige person. Du vil bemærke, at skiltet angiver 'baglæns parkering'. Jeg var ved at bakke ind, og du sneg dig ind for derefter at benægte det. Beskidt vindue? Det giver ingen mening!! Læg mærke til, at du ikke parkerede baglæns!".

Moderen var vred efter at have fundet beskeden og delte et billede af den på en Facebook-side.

Foto: Facebook / 4MK Mackay

"Den måde, min mand parkerede på, var det sidste, han tænkte på, da han søgte akut lægehjælp til vores barn. Som jeg forestiller mig, er det samme tilfældet for næsten alle biler her, der er parkeret baglæns (Bemærk også alle de tomme pladser; vi har kun været her i 30 minutter)," skrev moderen som svar på beskeden og tilføjede:

"Det er klart, at du blot er en koldhjertet person. Måske skulle du tænke over omstændighederne næste gang; du kunne meget vel have efterladt denne besked på bilen hos en person, hvis familiemedlem var i færd med at dø. Prøv at have lidt empati - det er ikke svært."

Kvindens indlæg havde delt udtalelser blandt Facebook-brugerne.

"Det siger meget om forfatteren, at de tog sig tid til at skrive en vred besked foran et HOSPITAL. Det kræver ingenting at have tålmodighed, trække vejret og være venlig, uanset hvad man selv går igennem," skrev en bruger som kommentar til indlægget på det sociale medie, mens en anden havde en anden opfattelse og svarede:

"Selvfølgelig er beskeden ikke venlig, men det var heller ikke at stjæle parkeringspladsen ... [kvinden] havde en nødsituation, men det betyder ikke automatisk, at de havde ret."