Tre venner besluttede sig for at nyde en soft ice: Kort tid efter indtrådte tragedien

02/10/2023 12:05

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En tur til drive-thru for at nyde en iskold behandling synes at være en uskyldig fornøjelse for de fleste. Men hvad nu hvis nogen fortalte dig, at hvis en soft ice cream-maskine ikke bliver ordentligt rengjort, inden du serveres din frosne godbid, kan du faktisk risikere dit liv?

Mest læste i dag

Hjemmesiden Littlethings.com, rapporteret af Inside Edition, bringer oplysninger om tre tragiske dødsfald, der er blevet tilknyttet Listeria-bakterier, som blev opdaget i en soft ice cream-maskine, der blev anvendt til at lave milkshakes på en Frugals fastfood-restaurant i Tacoma, Washington.

En advokat, der repræsenterer familien til Charles Roberson, en af de afdøde kunder, påpeger, at infektionen med Listeria-bakterier skyldes manglende ordentlig rengøring af ismaskinen.

En udtalelse fra Frugals franchisen angiver, at restauranten vil stramme op på rengøringsprocedurerne og udtrykker dyb sorg og beklagelse over eventuelle skader, deres handlinger kan have forårsaget.

Inside Edition bemærker, at Listeria og andre skadelige bakterier trives ved lave temperaturer i fødevareudstyr, der ikke er blevet korrekt desinficeret.

For at få en nærmere indsigt i de daglige rengøringspraksis, der er påkrævet for at opretholde sikkerheden og overholde reglerne for at betjene kunder, besøger Inside Edition Soft Swerve Ice Cream i Manhattan.

Nyheden spredte sig hurtigt på internettet og blev senere rapporteret af andre medier.