Topchefen der tjener 11,2 millioner kroner DAGLIGT

25/09/2023 12:37

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Denise Coates øgede sin løn med 52 procent i det forgangne år, hvilket har resulteret i en årlig indtjening på over fire milliarder kroner.

Mest læste i dag

Dette indlæg blev først offentliggjort i 2021.

I det forgangne år modtog Denise Coates, administrerende direktør for Bet365, den højeste årlige indtægt i Storbritannien, svarende til imponerende 4,1 milliarder danske kroner. Det svarer til en daglig indtjening på ca. 11,2 millioner kroner. Derudover tildelte hun sig selv en betydelig lønforhøjelse på hele 52 procent i løbet af det foregående år.

Den 53-årige Denise Coates tjente 421 millioner pund (ca. 3,68 milliarder kroner) som administrerende direktør for Bet365.

Hertil kom yderligere 48 millioner pund (ca. 419 millioner kroner) i udbytte, da hun ejer 50 procent af virksomhedens aktier. Dette blev rapporteret af The Sun.

Med en timefortjeneste på omkring 54.000 pund (ca. 472.000 kroner) har hun en imponerende indkomst.

Det er værd at bemærke, at hendes samlede løn- og indtjeningspakke oversteg den samlede løn for alle øverste ledere i de 100 største børsnoterede virksomheder i Storbritannien.

Bet365 udbetalte i alt 607 millioner pund (ca. 5,3 milliarder kroner) til deres ledere, hvilket også inkluderede hendes bror, John Coates, der også arbejder som direktør i virksomheden.

Samlet set vurderes Coates-familien at have en formue på omkring 6,8 milliarder pund (ca. 59,4 milliarder kroner), hvilket placerer Denise Coates som den femtrigeste kvinde i Storbritannien. Hun rangerer kun efter Marit og Kirsten Rausing, Charlene de Carvalho-Heineken og Kirsty Bertarelli på den liste.

Denise Coates' bemærkelsesværdige lønpakke blev afsløret i forbindelse med nyheden om, at hun er i gang med at opføre et luksuriøst og moderne hus, designet af den berømte arkitekt Norman Foster.

Huset forventes at have en værdi på 90 millioner pund (ca. 786 millioner kroner) og vil blive opført på en stor 52 hektar grund i Cheshire. Ejendommen vil inkludere en kunstig sø, nedsænkede tennisbaner, stalde, et bådhus og boliger til personalet.

I december 2018 blev det også afsløret, at hun havde investeret hele 5,5 millioner pund (ca. 48 millioner kroner) i køb af flere hundrede hektar landbrugsjord omkring hendes nye hjem. Siden 2014 har hun erhvervet sig hele 12 separate jordarealer.

Udover hendes imponerende ejendomme kører hun også i en Aston Martin DB9.