Tiger bider sig fast i 1-årig: Det der så sker redder hans liv

02/07/2023 18:34

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Moren kaster sig ind i kampen om sin babys liv.

Mest læste i dag

En kvinde i den centrale indiske delstat Madhya Pradesh har fået alvorlige skader, mens hun kæmpede mod en tiger for at redde sin 15 måneder gamle baby.

Det skriver BBC

Punkteret lunge og dybe sår

Archana Choudhary kæmpede mod tigeren med sine bare hænder i et par minutter, før landsbyboerne hørte hendes råb om hjælp og greb ind.

I det seneste angreb var kvinden, Archana Choudhary, og hendes lille barn på en mark, da en tiger kom ud af buskene og angreb spædbarnet.

The Times of India rapporterede, at tigeren havde sat sine tænder ind i babyens hoved og prøvede at trække barnet væk, da moderen greb ind og forsøgte at bekæmpe tigeren.

Hendes skrig om hjælp tiltrak landsbyboere fra nærliggende områder, som nåede stedet med stokke og drev tigeren væk.

Moderen meldes at have en punkteret lunge og har fået dybe sår på kroppen, mens hendes søn har sår på hovedet. En læge fortalte BBC Hindi, at sårene på barnets krop ikke var alvorlige, men sårene på moderen var det.

Både mor og søn er i behandling på hospitalet. Angrebet fandt sted søndag i udkanten af ​​Bandhavgarh Tiger Reserve.

Stigende antal angreb

Dyreangreb på mennesker, der bor omkring tigerreservatet, er ikke ualmindeligt. Landsbyboere, som BBC Hindi talte med, sagde, at bortset fra tigre, er elefanter også kommet ind i deres landsbyer og beskadiget deres afgrøder.

Overalt i Indien har mennesker, der bor i områder tæt på skove og nationalparker, været vidne til en stigning i menneske-og-dyr-konflikter.

Eksperter siger, at dette skyldes, at den hurtige urbanisering ødelægger naturlige levesteder og tvinger dyr til at komme ind i landsbyer og byer på jagt efter bytte og husly.

Panik i landsbyen

Civilkirurg Dr. Misthi Ruhela sagde, at moderen og barnet blev behandlet på intensivafdelingen og havde fået injektioner mod rabies.

I mellemtiden har tigerangrebet skabt panik blandt landsbybeboerne.

En skovembedsmand fortalte journalister, at den største udfordring for afdelingen var at lokalisere og fange tigeren, der havde forvildet sig ind i landsbyen.

Senior regeringsembedsmand Sanjeev Srivastava fortalte BBC Hindi, at der også blev truffet ordninger for at sikre, at flere tigre ikke flygtede fra reservatet.