Tidligere McDonald's medarbejder kommer med stor afsløring: 'Måtte ikke engang gå på toilettet'

26/01/2022 12:55

|

Christina Hansen

Foto: Facebook & Shutterstock.com

Mest læste i dag

En kvinde, der hævder, at hun sagde sit job op hos McDonald's og filmede det øjeblik, hun stormede ud, har nu uploadet en video til TikTok, der forklarer, hvordan det egentlig er at arbejde for fastfood-giganten

En kvinde, der hævder at være en tidligere McDonald's-medarbejder, har afsløret, hvordan det var at arbejde for fastfood-kæden - og fortæller at på nogle vagter, måtte hum ikke engang bruge toilettet.

Den amerikanske TikTok-stjerne, der uploader til kontoen @itsabrokenhallelujah, fortæller, at hun arbejdede for burgergiganten i fire år, men en dag havde hun fået nok, så hun sagde op på stedet.

Hun hævder, at stressede chefer ville plage deres ansatte, når målene ikke blev nået, og hævder, at hun ved en lejlighed fik at vide, at hun ikke engang kunne bruge badeværelset.

Hun har delt sin historie med andre TikTok-brugere, og mange skyndte sig til hendes forsvar og delte deres historier om at arbejde i fastfoodrestauranter.

I klippet siger kvinden: "Efter fire års arbejde for en rædselsvækken virksomhed, der ikke bryder sig om sine ansatte, er jeg færdig. "Ledere der taler virkelig groft til folk og jeg bliver ked af den måde, tingene foregår på. "Hvis de ikke har det godt med deres tal, lader de det gå ud over deres medarbejdere og taler til dem som s*** og de vil ikke tillade dem at bruge toilettet."

Efter at klippet blev delt på TikTok, var andre brugere hurtige til at kommentere deres erfaringer med at arbejde for fastfoodrestauranter. En skrev: "Dette er den præcise grund til, at jeg ikke kan arbejde i fastfood-service igen. Jeg har sagt så mange fastfood-job op, fordi folk ikke har nogen respekt." "Dette er den tredje video, jeg har set af folk, der forlader McDonald's, måske er det min tur," tilføjede en anden bruger.

Så skrev en tredje: "Det er derfor, jeg sagde op, fordi jeg ikke har tålmodighed med respektløse mennesker." Men så talte en anden bruger til forsvar for McDonald's og sagde, at det var et godt sted at arbejde. Vedkommende skrev: "Jeg arbejder på McDonald's i England, og heldigvis er mine ledere og kollegaer meget imødekommende, og det er et rart arbejdsmiljø, da alle er hjælpsomme."

The Mirror som har skrevet historien har kontaktet McDonald's for en kommentar, desværre uden held.