Teenageres voldsomme spøg: Forklædte superlim som håndsprit, og delte gratis ud

22/01/2021 13:43

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En gruppe engelske teenagere har været kreative i deres forsøg på at få tiden til at gå. En spøg der involverer superlim forklædt som håndsprit.

Man må bare håbe, at der ikke er unge andre steder i verden der lader sig inspirere af de engelske drenges ide.

Den endnu ikke identificerede gruppe af teenagedrenge havde taget plads ude foran et supermarked i Five Lane Ends i byen Bradford, og her stod de så og delte hvad der skulle forestille håndsprit ud, til alle der måtte være interesserede.

En kvinde, Kathy Smith, fra området har nu fortalt hvordan hun kun lige undgik at falde i drengenes fælde.

”En af drengene kom hen til mig med flasken med håndsprit, som han tilbød et pump af. Mens han utålmodigt ventede på at jeg stak hånden frem, var han ét stort smil,” – fortæller hun ifølge SE og HØR.

Hun nåede dog at takke nej, til det ellers tilsyneladende generøse tilbud, da hun siger at hun hørte en af drengen grinende sige ”fucking superlim”.

Angiveligt har Kathy Smith ikke været den eneste der har sagt nej til tilbuddet, da der ikke har været reporter om folk med sammenlimede hænder i Bradford, eller det lokale hospital.

Ikke desto mindre, hvor sjovt det ellers har været for drengene, ville ofrene for den lille spøg, sandsynligvis have lidt sværere ved at se morskaben.

Kathy Smith er hvert fald glad for at hun sagde nej, for som hun siger – ”Jeg kunne have været på Bradford Royal Infirmary (hospitalet, red.) hele natten,”