Tandlæge tiltalt for konens mord: Hans sidste Google-søgning får det til at løbe koldt ned ad ryggen

27/07/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Aurora Police Department
Han står til at blive fældet af sin Google-historik.

Mest læste i dag

Tidligere i år oplevede Angela pludselig svimmelhed. Hun beskrev det som om "hendes hoved føltes mærkeligt, hendes øjne ville ikke fokusere, og de føltes tunge og langsomme."

Efter nogle dage, hvor hendes tilstand ikke blev bedre, besluttede hun at tage på University Hospital sammen med sin bror.

Her forværredes hendes tilstand hurtigt, hvilket førte til, at hun blev nødt til at blive sat i respirator.

Bare tre dage senere blev hun erklæret død, som Unilad rapporterede.

Dødsfaldet blev straks anset som mistænkeligt, især fordi retsmedicineren Kelly Lear, der vidnede under den indledende retssag mod Angelas mand, James Craig fra Colorado, bekræftede, at hun havde cyanid og tetrahydrozolin i sit system.

Siden da er det blevet bekræftet, at James Craig har udført flere mistænkelige Google-søgninger, herunder "kan arsenik opdages ved en obduktion?" og "hvordan kan man få mord til at ligne et hjerteanfald?"

Ifølge en politimands vidneudsagn blev Google-søgningerne udført få uger før hans kones død.

Politiet hævder, at Craig har blandet disse midler i sin kones shakes, som hun ofte drak i forbindelse med hendes fitness-aktiviteter.

Hun overlevede angiveligt det første forsøg, så han bestilte en blanding af kaliumcyanid, og hendes liv ebbede langsomt ud derefter.

"Det er en person, der langsomt blev forgiftet af sin mand," udtalte statsadvokat John Kellner under retssagen.

Politiet påstår, at Craig forgiftede sin kone for at kunne forfølge et forhold til en anden kvinde, og de kalder den påståede plan for et "afskyeligt, komplekst og gennemtænkt mord".

Karin Cain, som daterede Craig på det tidspunkt, hvor han angiveligt forgiftede sin kone, har siden udtalt, at han løj for hende flere gange.

Cain hævder, at Craig fortalte hende, at han også var ved at blive skilt fra sin kone, Angela Craig, selvom det i virkeligheden slet ikke var tilfældet.