Spritbilistens mor grinede af ofrets familie i retten: Så vælger dommeren at tage hævn for familien

18/07/2023 10:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Da de efterladte forklarede, hvilke konsekvenser spritkørslen havde haft for dem, begyndte spritbilistens mor at grine. Dette fik dommeren til at tage et usædvanligt skridt.

Mest læste i dag

Amanda Kosal, 25 år gammel, indrømmede at være fuld under en frontalkollision, hvor hendes bil kolliderede med en anden og dræbte en 31-årig far til fem, Jerome Zirker, og alvorligt sårede hans forlovede, Brittany Johnson.

Amanda blev idømt 15 års fængsel for spirituskørsel, men det var ikke hende, der fremkaldte dommerens vrede under retssagen.

Under høringen blev der læst erklæringer op fra offerets familie om konsekvenserne af ulykken. Ifølge Premier Daily fortalte Zirkers familie, hvordan den tragiske død af faren til fem ikke kun havde forårsaget sorg, men også kaos i deres liv.

Dog hørte dommeren noget, der fik hende til at sætte sagen på pause: Amanda Kosals familie fnisede, da den anden families erklæring blev læst op.

Dommer Quana Lillard bemærkede, at latteren kom fra to af Amandas familiemedlemmer, hvoraf den ene var Donna, Amandas mor. Dommer Lillard blev vred over deres opførsel og rettede sin opmærksomhed mod dem og kaldte dem klovne.

"I et så tragisk øjeblik som dette, hvor nogen har mistet et familiemedlem... sidder I der og griner og smiler. Hele tiden mens hr. Zirkers søster talte, sad klovnen der og smilede og lo," sagde en vred dommer Lillard.

Herefter idømte hun Amandas mor, Donna, fængsel med begrundelsen, at hun ikke vidste, hvordan hun skulle opføre sig.

Dommer Lillard udtalte derefter, at hvis nogen andre turde le, ville de følge Amandas mor i fængsel.

"Dette er en domstol, og det er meget alvorlige forhold," forklarede hun til Amandas familie.