Sophie var på sin telefon i arbejdstiden: Så gjorde hendes chef det utænkelige

15/08/2023 06:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Sophie er rasende over chefens handling.

Mest læste i dag

Sophies chef tog drastiske skridt, da vedkommende mente, at den 20-årige Sophie brugte for meget tid på sin mobiltelefon under arbejdstiden på restauranten, hvor hun arbejder som kok.

En tilsyneladende normal dag på arbejdet tog en uventet drejning for Sophie, da hendes chef reagerede på en bekymring.

Ifølge Daily Mail havde Sophie meddelt sin chef, da hun mødte ind på arbejdet, at hun ventede på resultatet af en eksamen, hun netop havde taget. Herefter gik hun i gang med sine opgaver som sædvanligt.

Dog var nyhederne ikke positive dagen efter. En kollega fortalte Sophie, at hun kunne forvente at blive afskediget.

Sophie konfronterede chefen via e-mail om rygterne, og chefen bekræftede, at hun ville blive afskediget, hvilket chokerede hende.

Årsagen til afskedigelsen kom som en overraskelse for Sophie. Hun blev fyret, fordi hun angiveligt havde brugt fire ud af de ni arbejdstimer på at bruge sin mobiltelefon.

Sophie var forbløffet over denne begrundelse, da hun tidligere havde forklaret, at hun ventede på eksamensresultater og derfor havde brugt telefonen i løbet af vagten.

"Han sagde stort set, at jeg var doven, og at det var den værste arbejdsdag, han nogensinde havde set. Men alle ved, at jeg ikke er doven," forklarede Sophie Alcock til Daily Mail.

Senere blev det afsløret, at chefens påstande ikke holdt vand. Et skærmbillede viste, at Sophie kun havde brugt under tre timer på sin telefon den pågældende dag. Sophie påpegede også, at størstedelen af skærmtiden var før og efter hendes vagt.

Sophie nølede ikke med at erkende, at hun havde tjekket sin eksamenskarakter flere gange i løbet af dagen:

"Jeg siger ikke, at min arbejdsdag var perfekt, men der var særlige omstændigheder den dag. Han (chefen, red.) kunne have fortalt mig, hvordan han ønskede, at køkkenet skulle fungere," udtalte hun.