Søger ejer af en blå Suzuki Swift Har fået 63.000 kroner i parkeringsafgifter

23/09/2023 06:43

|

Sebastian Ilsøth

OBS: Bilen på billedet er ikke den omtalte bil / Foto: Shutterstock
En blå Suzuki Swift har været efterladt i mere end to år, og folkene bag parkeringspladsen har snart fået nok.

Mest læste i dag

Det er ikke usædvanligt at opleve en vis udfordring med at huske, hvor man parkerede sin bil på den store lufthavnsparkering, når man vender hjem fra ferie. Ikke desto mindre er det sjældent, at nogen fuldstændig glemmer, at de har parkeret der og simpelthen tager bussen hjem.

Det er uklart, om dette er tilfældet her, men det er en ubestridelig kendsgerning, at en blå Suzuki Swift har besat plads på 'New Plymouth Airport' parkeringsområde i New Zealand siden marts 2020, og lufthavnen er begyndt at føle sig temmelig træt af at have denne bil stående.

"Vi byder folk velkommen til at parkere på vores smukke parkeringsplads, men det er tydeligt, at det begynder at blive en bekostelig affære for folk, når bilen forbliver der for længe," udtalte David Scott, fungerende lufthavnschef, ifølge Ladbible om situationen, som han har forsøgt at løse i lang tid.

Scott har forklaret, at de har foretaget "efterforskning," men det har vist sig at være en udfordrende opgave.

"Vi har faktisk gjort en del i løbet af det seneste år, men ejerens spor er blevet kolde. Vi har ikke været i stand til at lokalisere personen - vedkommende er bogstaveligt talt forsvundet i den blå luft," udtalte han.

Nu har Scott givet det et sidste forsøg ved at placere en efterlysning i den lokale avis, og hvis dette ikke fører til ejerens identifikation, vil bilen blive fjernet "inden for et par uger."

"Den vil blive beslaglagt af et finansfirma, der har ret til den - der var gæld på den," forklarede Scott og tilføjede, at han ikke forventer at finde bilens ejer, der i mellemtiden skylder lufthavnen mere end 63.000 kroner i parkeringsafgifter.