Skød og dræbte hundehvalp med armbrøst

01/03/2021 09:42

|

Redaktionen

Foto: Sam Rose/Facebook

Mest læste i dag

En uidentificeret person mistænkes for at have slået en fremmed hundehvalp ihjel ved hjælp af en armbrøst.

En "syg" cyklist dræbte en elsket hundehvalp med en armbrøst, inden han kørte afsted igen – det skriver Daily Star.

Der er tale om en fuldstændigt absurd sag, hvor en uidentificeret person, angiveligt har affyret en pil, ved hjælp af en armbrøst, mod den unge, og helt uskyldige irske ulvehund Wilma, og derved slået dyret ihjel. Motivet er stadig ganske uklart.

Armbrøstens pil gik "ind i den ene side og ud på den anden" af den irske ulvehund Wilma, mens hun legede ude i haven ud lørdag eftermiddag. Wilma blev derefter hastet til en dyrlæge, til akut behandling, men der var ikke noget at stille op, og hvalpen på under et år, afgik ved døden.

Foto: Sam Rose/Facebook

Familien der ’ejede’ Wilma, er fra Darwin River-området i det nordøstlige Australien, og det var her den tragiske hændelse fandt sted.

I et indlæg på Northern Territory Lost and Found Facebook-siden er der skrevet at  skuddet "gik lige gennem hendes ryg og indre organer."

Wilmas ejer, Sam Rose, siges at være sønderknust af hendes død. Hans datter har ifølge Daily Star udtalt: "Min far er knust, jeg har aldrig set ham græde i mit liv."

Som om historien ikke er tragisk nok i sig selv, så var Wilma den eneste hvalp af hendes kuld, der overlevede en alvorlig sygdom, og Sam Rose brugte måneder på at pleje hende tilbage til fuldt helbred.

"Min far plejede hende tilbage til helbred dag og nat, hun var hans stolthed og glæde,” – har hans datter udtalt.

Facebook-opslaget har skabt en ekstrem vrede, først i Australien, men sidenhen i resten af verden, hvor folk er forargede og rystede over den ukendte gerningsmands handling.

"Ren, hjerteløs grusomhed over for en sød hvalp, der ikke engang var et år gammel,” – lyder det fra en på siden, mens en anden tilføjer - "Jeg er ked af, at folk er så grusomme. Jeg sender meget kærlighed til din far og familie."