Sidste vandretur: Mand skubber dødssyg hund op ad bjerg i trillebør

27/02/2024 10:41

|

Nicolai Busekist

Foto: Privat/Facebook
En mand tog sin dødssyge hund med på et sidste eventyr ved at skubbe ham op ad et bjerg i en trillebør.

Mest læste i dag

Carlos Fresco tog sin 10-årige labradoodle, Monty, med sig overalt. Hunden havde været hans følgesvend på utallige vandre- og spadsereture. Men da Monty blev diagnosticeret med leukæmi, vidste Carlos, at hundens dage var talte.

"Jeg vidste, at Monty skulle dø, fordi hans kræft var vendt tilbage," fortalte Carlos til SWNS ifølge OE24.

"Han blev diagnosticeret for 18 måneder siden og reagerede rigtig godt på kemoterapi. Desværre vendte hans leukæmi tilbage for otte uger siden, og hans tilstand forværredes hurtigt."

Carlos ønskede dog at opleve endnu et stort eventyr med Monty ved at tage ham med til et af deres foretrukne områder at vandre i: Pen y Fan i Brecon Beacons i Wales.

Selvom Monty var vant til vandreture, blev det mere og mere vanskeligt for ham at bevæge sig på grund af hans dårlige helbred. Carlos frygtede, at hans hund ikke ville være i stand til at nå toppen. Derfor improviserede han. Han hjalp sin ven med at bestige bjerget... i en trillebør.

Sammen besteg de bjerget. Trillebøren tiltrak opmærksomhed fra mange andre vandrere. Carlos siger, at mange 'fældede en tåre' og udtrykte deres medfølelse, da de hørte om Montys situation, og endda tilbød at hjælpe med at skubbe ham op ad bjerget.

"Denne lille fyr har rørt så mange liv. Han fik alle, han kom i kontakt med, til at smile og viste dem, at livet nogle gange slet ikke er så dårligt," sagde Carlos til SWNS.