SAS-ansat syntes hendes kollega opførte sig underligt: Så ringede hun straks til politiet

28/09/2023 13:14

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Onsdag ændrede arbejdsdagen sig pludseligt for en medarbejder hos SAS.

Mest læste i dag

Indsatsleder Atle Vesttorp informerede Dagbladet onsdag om, at politiet modtog en anmeldelse fra lufthavnens medarbejdere klokken 12.25 onsdag eftermiddag.

-Vi modtog en anmeldelse angående en mulig beruset mand iført uniform. Vi sendte en patrulje, lokaliserede manden, og han overskred det tilladte alkoholniveau, udtalte Vesttorp til Dagbladet.

Manden er en britisk statsborger i sine 40'ere og fungerer som kabinebesætningsmedlem hos SAS.

Onsdag blev manden anholdt efter en alkoholtest på Gardermoen og vil i dag blive fremstillet for varetægtsfængsling i Romerike og Glåmdal byret, ifølge vagtchefen i Øst politikreds, Linda Tengesdal, der udtalte sig til Dagbladet.

-Han vil blive fremstillet til varetægtsfængsling på grund af risikoen for unddragelse i straffesagen, udtalte hun til Dagbladet.

Politianklageren i Øst politikreds, Tor Anders Persen, meddelte, at manden vil blive fremstillet for fængsling klokken 13. Han gav ingen detaljer om alkoholtesten, men oplyste, at alkoholkoncentrationen i blodet var over 0,2, hvilket er en strafbar handling.

Mandens forsvarer, Gard A. Lier, udtalte, at han endnu ikke havde haft kontakt med sin klient og derfor ikke kunne udtale sig om, hvordan klienten ville håndtere fængslingen.

-Det er også usikkert, om han er i stand til at møde op i fængslet på grund af helbredsmæssige udfordringer, udtalte Lier til Dagbladet.

Pressechefen i SAS, Tonje Sund, bekræftede over for TV 2 Norge, at manden er en af deres ansatte.

-Vi tager sagen meget alvorligt og har procedurer til håndtering af denne type situationer. Derudover har vi ingen yderligere kommentarer, da det er en personalesag, og den vil blive behandlet som sådan, udtalte hun til TV 2.