Sarah parkerede sin bil og fik dækkene piftet - men det var sedlen i forruden, der fangede al opmærksomheden

07/10/2023 17:56

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Kvinden var rasende over, hvad der var sket.

Mest læste i dag

En kontroversiel begivenhed kom for nylig frem i offentligheden, da den handicappede kvinde Sarah Louise delte en overraskende hændelse på Facebook.

Hun havde parkeret sin bil som normalt, men da hun kom tilbage til den, kunne hun næsten ikke tro sine egne øjne. Denne historie blev først rapporteret af Daily Mail.

En miljøaktivistgruppe kendt som 'The Tire Extinguishers' (Dækudlufterne) havde tømt luften ud af hendes dæk og efterladt en besked på hendes forrude.

Sarah Louise udtrykte sin vrede på Facebook og delte beskeden fra miljøaktivistgruppen.

I beskeden fra gruppen stod der, at de havde tømt dækkene som en protest mod Sarahs brug af en stor SUV, som de anser for en af de største syndere i forhold til miljøforurening og trafikulykker. De hævdede, at deres handling var en del af deres kamp for at bekæmpe den påståede ligegyldighed over for miljøproblemer.

Beskeden indeholdt også et link til gruppens hjemmeside, hvor de præsenterede deres mission og beslutning om at tage "sagen i egne hænder," da de følte, at regeringer og politikere svigtede i kampen mod klimaforandringer.

Sarah Louise blev yderligere kritiseret i beskeden, hvor hendes bil blev omtalt som en "unødvendig luksusbil." Gruppen argumenterede for, at hun nemt kunne undvære sin SUV ved at benytte alternative transportmidler som offentlig transport, cykling eller gå, selvom det ville være en udfordring på grund af hendes handicap.

Sarah Louises oplevelse har på Facebook udløst en debat om miljøaktivisternes metoder. Mens nogle støtter gruppens mål om at beskytte miljøet, har mange kritiseret deres aggressive tilgang og manglende hensyn til en handicappet person i denne sag.