Samuel filmede sig selv med stor bunke penge: En handling han ville komme til at fortryde.

25/08/2023 11:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter/Politi
En 20-årig mand filmede sig selv, mens han viste en stor bunke penge frem. Det lærte han på den hårde måde, at han nok ikke burde have gjort.

Mest læste i dag

For nylig delte den 20-årige Samuel Walmsley en video af sig selv, hvor han fremviste en betydelig mængde britiske pengesedler. Disse penge beløb sig til adskillige tusinde danske kroner.

Desværre var disse midler ikke skaffet på lovlig vis, da den unge mand havde opnået dem gennem ulovlig handel med kokain og hash.

Ifølge det britiske medie Metro optog den unge mand sig selv i besiddelse af den store pengesum og delte efterfølgende videoen på Snapchat.

Situationen blev forværret af, at videoen var optaget i en stjålet varevogn. Ifølge SE og HØR refererer han til denne aktivitet som 'natarbejde'.

Denne beskæftigelse vil han imidlertid ikke kunne fortsætte med, da han sammen med 14 andre mænd er blevet fængslet for indbrud, salg, import af narkotika og flere tilfælde af biltyveri.

Politiet har endda valgt at gøre grin med ham på sociale medier efter hans dom. På det sociale medie, tidligere kendt som Twitter, nu kendt som X, er der blevet delt to billeder af ham.

Det første billede viser ham stolt fremvise pengene, mens det næste billede afbilder ham anholdt på en politistation.

Lancashire Police kommenterer: "Fra start til slut." Dette har til formål at gøre nar af den unge mand.

Videoen af pengene samt andre billeder og videoer har ifølge Metro spillet en afgørende rolle i retssagen. Hans trang til at prale af sin rigdom har bidraget til domfældelsen af ham og 14 andre.

Nogle af videoerne viser endda Samuel Walmsley i færd med at handle kokain og hash. Resultatet af dette er, at han nu skal tilbringe de kommende to år og fire måneder bag tremmer.