Rengøringsmedarbejder gjorde chokerende fund: Opbevarede lig i fryser

01/02/2021 14:00

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En japansk rengøringsmedarbejder gjorde et frygteligt fund på arbejdet, da hun var i færd med at rydde op i en fryser.

Indimellem er man nødt til at rydde ud i fryseren, og man kan til tider finde små overraskelser undervejs, men et lig er nok ikke lige det man hverken regner med eller håber på at finde. Det var dog desværre præcis den oplevelse en japansk rengøringsmedarbejder fik sig, da hun skulle gøre rent i en lejlighed i hovedstaden Tokyo – Det skriver BBC.

Kort forinden var en kvinde blevet smidt ud af lejligheden efter at hun ikke kunne betale husleje, og udlejeren skulle derfor have gjort lejligheden klar til nye potentielle indflyttere. Her kommer rengøringsmedarbejderen ind i billedet.

Den stakkels kvinde har ganske givet haft en arbejdsdag som så mange andre, lige indtil hun nåede til fryseren, her fandt hun nemlig et 10 år gammelt lig. Politiet blev med det samme tilkaldt, og efterforskningsprocessen gik straks i gang.

Det tog dog ikke politiet særligt længe at finde sagens hovedmistænkte. Pilen pegede nemlig med det samme mod den 48-årige kvinde, der for nyligt var smidt ud af lejligheden, og hun blev derfor anholdt.

Under afhøringen fortalte kvinden at liget i fryseren var hendes mor, men at hun ikke selv var skyld i døden. Hun var kommet hjem en dag for 10 år siden, og havde fundet sin mor død. Datteren ville dog ikke risikerer at skulle forlade lejligheden og tog derfor den besynderlige beslutning, at fryse sin mor ned i stedet.

Om kvinden taler sandt eller ej, skal nu forsøges fastslået ved undersøgelser af liget, men politiet har kunne oplyse at der hverken var tydelige sår eller ar på den afdøde kvinde, der kunne indikere end unaturlig død. Den 48-årige kvinde er nu varetægtsfængslet.