Rasende brud kræver penge retur fra bryllupsfotograf: Årsagen er skræmmende

23/08/2023 20:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En rasende brud har krævet penge retur fra sin bryllupsfotograf, efter at hendes mand er kommet med en chokerende tilståelse.

Mest læste i dag

En nygift kvinde stod uden ord, da hendes ægtemand afslørede, at han på et tidspunkt efter deres bryllupsfest havde haft en intim relation med bryllupsfotografen. Denne uventede indrømmelse rystede hende dybt og førte til ødelæggelse af ægteskabet.

Kvinden forsøger nu at få refunderet sine penge fra den fotograf, hun havde ansat til begivenheden. Indtil videre har hun dog ikke haft held med sin anmodning om tilbagebetaling.

Dette er rapporteret af Mirror.

I et Reddit-opslag forklarer fotografen, at han normalt medbringer en 'sekundær fotograf' til bryllupper som en del af sit team. Da hans sædvanlige partner ikke var tilgængelig, besluttede han at ansætte en kvinde, han fandt online.

Det var denne kvinde, der senere havde en involvering med brudgommen. Det er vigtigt at bemærke, at denne kvinde ikke var en direkte ansat af fotografen, men en ekstern person, der blev hyret til lejligheden. Af denne grund mener fotografen ikke, at han har nogen forpligtelse til at refundere kvinden.

"Før på sommeren dækkede jeg et bryllup. Min normale sekundære fotograf var forhindret, så jeg fandt en erstatning, som jeg mente gjorde et fantastisk stykke arbejde. Hun og jeg dækkede brylluppet, og alt forløb planmæssigt. Billederne blev redigeret og leveret til kunden, alt var i orden," forklarer fotografen.

"I dag modtog jeg en e-mail fra bruden. Hun ønsker en refusion på grund af den kvindelige fotograf, jeg ansatte, som havde en involvering med gommen efter brylluppet. Hun vedhæftede også billeder fra hans telefon som bevis. Jeg har endnu ikke svaret, men hvad er den bedste tilgang her?"

"Hun hyrede mig til en opgave, som jeg fuldførte, og produktet blev leveret. Samtidig føles det også lidt som at forestille sig, at jeg som professionel hundelufter blev betalt for at gå tur med en kundes hund og senere kom tilbage og skød den."

"Det er vigtigt at bemærke, at den anden fotograf arbejdede som frilanser og ikke som min ansatte. Hvad er den bedste fremgangsmåde? Jeg føler oprigtigt med kvinden i denne situation, men det er også en betragtelig sum penge at skulle refundere for en udført opgave."

Mange Reddit-brugere besvarede opslaget og opfordrede fotografen til at holde pengene. De påpegede, at selvom det er en forfærdelig situation for kvinden, så har fotografen udført den opgave, han blev ansat til.

"Fortæl hende, at du er ked af at høre om situationen, men der er ingen måde, hvorpå du kan refundere betalingen for en udført service. Den anden fotograf er en frilanser, som du ikke vil samarbejde med igen, men hun er ikke direkte tilknyttet din virksomhed. Jeg kan ikke give penge tilbage på grund af en uheldig hændelse, som jeg ikke havde kontrol over," skrev en bruger.

"Det kan lyde hårdt, men uanset hvem den anden fotograf var, ville hendes mand stadig have begået utroskab. Du er ikke ansvarlig for hendes beslutning om at gifte sig med ham," skrev en anden.

"Hændelsen fandt sted efter brylluppet, ikke? I så fald har det intet at gøre med dig eller den service, din virksomhed leverede," påpegede en tredje bruger.