Rachel skulle handle laks i supermarkedet: Da hun kigger ned i pakken, bliver hun skræmt

30/08/2023 20:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Rachel, en 34-årig kvinde fra Lake Wylie i South Carolina, delte, at da hun tog en pakke laks op, lagde hun mærke til den uventede besøgende. Dette fik hende til hurtigt at lægge pakken tilbage i køleskabet hos Costco.

Mest læste i dag

En TikTok-video delt af en kvinde viser en levende orm, der krænger sig inde i en kasse med indpakket laks. Kvinden, kendt som Rachel Lyn med brugernavnet @msrachellyn, påstår, at hun næsten købte produktet. Hun beretter, at hun fandt fisken i en Costco-butik, men valgte hurtigt at lægge den tilbage efter at have opdaget ormen.

I den korte video, der er blevet bemærket, kan man iagttage en tynd, hvid ormeagtig skabning, der kraftigt vrider sig på det friske kød. Dette er blevet rapporteret af mediet The Mirror.

Rachel, en 34-årig kvinde fra Lake Wylie, South Carolina, er ikke den første, der står over for en orm i sin Costco-laks. Der er talrige nyhedsartikler på Google, der dokumenterer lignende foruroligende oplevelser hos kunder, herunder en hændelse i 2019 i New Rochelle, New York. Her blev der angiveligt sagt af en butikschef, at det er "normalt" at finde orme eller parasitter på frisk fisk.

For at se Rachels TikTok-video, kan du se nedenfor.