Prisen på 11-årig søns skoletur chokerer Emma: Sådan beløber regningen sig

21/07/2023 16:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Hun kunne ikke tro sine egne øjne, da hun så prisen på turen.

Mest læste i dag

En mor ved navn Emma er dybt chokeret og har nu fremført sin frustration i forbindelse med en 'helt absurd' pris for sin søns skoletur.

Den 40-årige mor blev yderst overrasket, da hun så, hvor meget hun skulle betale for sin 11-årige søns skoletur.

Det drejer sig om en tre-dages tur til den polske by Krakow, hvor der endda kun er inkluderet mad til to aftener, hvilket betyder, at der skal betales lommepenge ud over det chokerende beløb.

Det rapporterer The Mirror.

"For den pris kunne vi have taget på en hyggelig familieferie i en campingvogn i fem dage", udtalte Emma til mediet. Hun tilføjede, at hun langt hellere ville bruge pengene på noget for hele familien.

Prisen på rejsen dækker tur-retur flybilletter, bus til Manchester lufthavn, tre overnatninger på et hotel i Krakow samt udflugter - herunder et besøg i Auschwitz-Birkenau.

Emma sendte derfor en e-mail til skolen, hvor hun udtrykte sin frustration over, at en tre-dages tur til Polen skulle koste svimlende 7.000 kroner plus penge til mad:

"Hvis jeg havde 7.000+ kroner at rejse for, ville jeg bruge beløbet på en rejse for hele familien og ikke kun for en af mine fem børn, mens resten af os skal blive hjemme."

Emma påpeger også, at hun ikke er den eneste forælder, der står over for denne svære situation. Hun skriver i sin e-mail følgende:

"Dette er ikke så meget en klage mod skolen, det er mere et udtryk for chok over prisen på turen. Det har virkelig sat gang i en interessant diskussion om, at flere og flere mennesker ikke har råd til skoleture, da de bliver dyrere. Folk er nødt til at undvære ferie eller arbejde endnu flere timer, hvis det overhovedet er muligt, for at have råd til en sådan tur. Jeg kunne forestille mig, at det ville koste et par tusinde kroner ud over de 7.000 kroner, da der også skal være penge til mad, tøj og forsikring."