Politiet fandt ham på motorvejen: 11-årig var bag rattet i stjålet bil

26/03/2024 06:46

|

Sebastian Ilsøth

Foto: North Yorkshire Police
Politiet har nu beskrevet de chokerende scener, der mødte dem på motorvejen.

Mest læste i dag

North Yorkshire Politi har offentliggjort fotos af en bil, de standsede på en motorvej, efter at have opdaget, at den var rapporteret stjålet.

Selvom dette måske ikke umiddelbart virker som en nyhed af stor betydning i lyset af andre trafikhændelser i England, var situationen i dette tilfælde usædvanlig, idet en 11-årig dreng sad bag rattet, og der blev fundet mistænkelige genstande i bilens bagagerum.

Ifølge LadBIBLE opstod hændelsen, da politiet torsdag eftermiddag blev kaldt ud til Thrisk efter en anmeldelse om en stjålet campingvogn.

Politiet fra North Yorkshire formåede at spore en sort BMW, som de identificerede som brugende falske nummerplader. Indenfor 45 minutter efter anmeldelsen om den stjålne campingvogn, lykkedes det dem at standse bilen på M1 motorvejen, kort efter at den havde forladt A1 ved Hook Moor Interchange tæt på Garforth.

Da politiet indså, at bilisten var en ung dreng, fik de hurtigt bilen standset.

Ingen kom til skade under episoden, og ejerne af den stjålne campingvogn blev senere underrettet om, at deres ejendom var blevet fundet.

Drengen blev anholdt for flere forseelser, inklusiv tyveri, indbrud og farlig kørsel.

"Kun 45 minutter efter at have modtaget anmeldelsen om den stjålne campingvogn, formåede vi at standse bilen på M1, lige efter at den var kørt fra A1 ved Hook Moor Interchange nær Garforth."

"Intet kunne dog have forberedt os på synet af en ung skoledreng som fører af bilen."

"En gennemsøgning af køretøjet afslørede desuden værktøjer typisk anvendt til tyveri samt flere nummerplader."

"Drengen blev anholdt og sigtet for flere kriminelle handlinger, inklusiv tyveri, indbrud, besiddelse af tyveriværktøjer og overtrædelser af trafiklovgivningen, som inkluderede hasarderet kørsel."

"Efter afhøring blev han løsladt på betinget kaution af politiet, mens der foretages yderligere efterforskning."

"Vores patruljers hurtige indsats, sammen med vores kontrolrum og efterretningsteam i kulissen, sikrede, at de retmæssige ejere blev informeret om, at deres campingvogn var blevet genfundet."