Politi i stor razzia: Stormer kæmpe sex-orgie i fabrikshal

04/02/2021 15:56

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det var en lidt anderledes forsamling politiet i Paris fredag aften rykkede ud, for at stoppe.

Det går ikke fantastisk med hele corona-situationen for tinde, heller ikke i Frankrig. Her er nemlig udgangsforbud hver dag fra klokken 20.00, og i særligt hårdt ramte byer allerede klokken 18.00, og med cirka 20.000 nye smittetilfælde om dagen, kan man måske godt forstå franskmændene forsøger at holde borgere hjemme.

Det at bryde smittekæder må siges at være en fælles opgave, måske derfor, var der flere parisiske borgere der fredag aften kontaktede politiet om en fest der fandt sted i en fabrikshal i udkanten af millionbyen.

Politiet gjorde sig derfor klar, rykkede ud og stormede bygning. Det viste sig bare at være en lidt anden form for fest.

Ifølge The Independent, var mindst 81 personer involveret i hvad der angiveligt var et kæmpe sex-orgie.

”Begivenheden er i strid med udgangsforbuddet, og det var ligeledes problemer med mundbind og social distance,” – udtaler en talsmand fra politiet, der oplyser at alle til festen samarbejdede med politiet.

Alle involverede i festen blev udelt bøder, for at overtræde udgangsforbuddet, mens tre blev anholdt, da politiet identificerede disse som arrangørerne af festen.