Par var igang med at renovere deres hus: Så gjorde de et vildt fund til en værdi af 300.000 kroner

18/10/2023 12:08

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Imgur
En mand og hans kone gjorde sig noget af et fund, mens de renoverede kælderen.

Mest læste i dag

Hvem kunne ikke forblive begejstret over at støde på noget af betragtelig værdi, mens man rydder op? Dette skæbnegode fald blev en realitet for en ægtepar fra Cleveland, Ohio, USA, da de besluttede sig for at give deres kælder en gennemgribende opfriskning.

Manden, som senere delte sin opdagelse på Imgur, beretter om, hvordan han var i gang med at renovere kælderen, da han pludselig opdagede noget skjult under gulvbrædderne. Han stødte på to kufferter og begyndte at fantasere om, at de kunne indeholde en værdifuld samling sportskort eller andre samleobjekter.

"Jeg tog kufferterne udenfor og kaldte min kone. Der er noget inde i dem, men det er ikke noget tungt som mønter eller guldbarrer. Måske er det gamle sportskort," tænkte han.

Foto: Imgur/branik12

Men i stedet for gamle sportskort gjorde manden og hans kone en utrolig opdagelse – hver kuffert var fyldt med tusindvis af kroner i kontanter. Den første kuffert indeholdt i alt 150.000 kroner, og alle pengesedlerne stammede fra perioden mellem 1928 og 1934.

"På dette tidspunkt blev vi nærmest vanvittige. Sådan noget sker normalt ikke for os," skriver han i sit opslag.

Den anden kuffert indeholdt ingen tyvekronesedler, men kun halvtredser. Manden kunne slet ikke forstå, hvad der foregik: "Hvad sker der her? Dette er helt ude af kontrol!" skriver han senere.

Samlet set fandt de omkring 300.000 kroner.

Foto: Imgur/branik12

Mens mange ville bruge disse penge til at tage på verdensrejse, traf manden og hans kone en anderledes beslutning.

"Vi er ikke så eventyrlystne. Vi har valgt at bruge disse ekstra penge til at betale af på vores gæld. Det er her, vores penge vil gøre mest gavn," konkluderer de.